Neuhausin Historiaa

 • Tarina alkaa...

  1857

  Tarina alkaa...

  Jean Neuhaus asettuu asumaan Brysseliin ja avaa apteekin arvostetulle Galerie de la Reine’lle. Hän kuorruttaa lääkkeensä suklaalla, tehdäkseen niistä maukkaampia.

 • Konvehdin keksiminen

  1912

  Konvehdin keksiminen

  Jean Neuhaus Jr. kehittää isoisänsä ideaa ja korvaa lääkkeet tuoreella kermalla, täten keksien ensimmäisen täytesuklaan. Hän nimeää sen ”konvehdiksi” ja siitä tulee välittömästi suuri menestys!

 • Ballotin

  1915

  “Ballotin”

  Louise Agostini, Jean Neuhausin vaimo, suunnittelee elegantin lahjarasian, jossa suklaat ovat kauniisti esillä. Tästä rasiasta, nimeltä “ballotin”, tulee lahja, jonka kaikki haluavat saada.

 • Ajattomat klassikot

  1937

  Ajattomat klassikot

  Suklaakonvehdit nimeltä “Bonbon 13” ja “Astrid” kehitetään ja niistä tulee todellisia Neuhaus-klassikkoja. Nykyään, 75 vuotta myöhemmin, nämä konvehdit valmistetaan edelleen alkuperäisten reseptien mukaan.

 • Maailmannäyttelyn tähdet

  1958

  Maailmannäyttelyn tähdet

  Neuhaus esittelee konvehtinsa nimeltä “Caprice” ja “Tentation” Brysselin maailmannäyttelyssä. Nämä hienostuneet täytesuklaat pitävät sisällään nougat-krokanttia, joka on tehty Neuhausin erityisen reseptin mukaan ja ne on täytetty käsin tuoreella kermalla tai ganachella. Nämä täytesuklaat ovat pysyneet Neuhausin ikoneina tähän päivään saakka.

 • Kuninkaalliset luomukset

  1960

  Kuninkaalliset luomukset

  Vuosina 1959 ja 1960, Belgia juhli Prinssi Albertin ja Paolan ja Kuningas Baudouin ja Fabiolan häitä. Tämän kunniaksi Neuhaus kehitti neljä uutta konvehtia, jotka hän nimesi kuninkaallisen perheen mukaan; ”Baudouin”, ”Fabiola”, ”Albert” ja ”Paola”.

 • Uusi tyyli

  2004

  Uusi tyyli

  Neuhaus käy läpi muodonmuutoksen. Suklaapuodit saavat uuden upean ilmeen, joka saadaan aikaan omalaatuisella väripaletilla, johon sisältyy lämmin korallinpunainen ja tyylikäs tummanruskea.

 • Belgialainen suklaamestari

  Today

  Belgialainen suklaamestari

  Neuhaus on markkinajohtaja ylellisen suklaan sektorilla Belgiassa. Yhtiön strategia on keskittynyt kansainväliseen kasvuun ja suklaamestarilla on tällä hetkellä yli 1000 myyntipistettä 50 eri maassa. Se on yksi harvoista suklaatehtaista, joka valmistaa suklaan edelleen Belgiassa. Belgian kuninkaallisen hovin virallisena toimittajana, Neuhaus juhlii “praliinin” 100:nnetta vuosipäivää.