Neuhausin Historiaa
-
1857
Tarina alkaa...
Jean Neuhaus asettuu asumaan Brysseliin ja avaa apteekin arvostetulle Galerie de la Reine’lle. Hän kuorruttaa lääkkeensä suklaalla, tehdäkseen niistä maukkaampia.
-
1912
Konvehdin keksiminen
Jean Neuhaus Jr. kehittää isoisänsä ideaa ja korvaa lääkkeet tuoreella kermalla, täten keksien ensimmäisen täytesuklaan. Hän nimeää sen ”konvehdiksi” ja siitä tulee välittömästi suuri menestys!
-
1915
“Ballotin”
Louise Agostini, Jean Neuhausin vaimo, suunnittelee elegantin lahjarasian, jossa suklaat ovat kauniisti esillä. Tästä rasiasta, nimeltä “ballotin”, tulee lahja, jonka kaikki haluavat saada.
-
1937
Ajattomat klassikot
Suklaakonvehdit nimeltä “Bonbon 13” ja “Astrid” kehitetään ja niistä tulee todellisia Neuhaus-klassikkoja. Nykyään, 75 vuotta myöhemmin, nämä konvehdit valmistetaan edelleen alkuperäisten reseptien mukaan.
-
1958
Maailmannäyttelyn tähdet
Neuhaus esittelee konvehtinsa nimeltä “Caprice” ja “Tentation” Brysselin maailmannäyttelyssä. Nämä hienostuneet täytesuklaat pitävät sisällään nougat-krokanttia, joka on tehty Neuhausin erityisen reseptin mukaan ja ne on täytetty käsin tuoreella kermalla tai ganachella. Nämä täytesuklaat ovat pysyneet Neuhausin ikoneina tähän päivään saakka.
-
1960
Kuninkaalliset luomukset
Vuosina 1959 ja 1960, Belgia juhli Prinssi Albertin ja Paolan ja Kuningas Baudouin ja Fabiolan häitä. Tämän kunniaksi Neuhaus kehitti neljä uutta konvehtia, jotka hän nimesi kuninkaallisen perheen mukaan; ”Baudouin”, ”Fabiola”, ”Albert” ja ”Paola”.
-
2004
Uusi tyyli
Neuhaus käy läpi muodonmuutoksen. Suklaapuodit saavat uuden upean ilmeen, joka saadaan aikaan omalaatuisella väripaletilla, johon sisältyy lämmin korallinpunainen ja tyylikäs tummanruskea.
-
Today
Belgialainen suklaamestari
Neuhaus on markkinajohtaja ylellisen suklaan sektorilla Belgiassa. Yhtiön strategia on keskittynyt kansainväliseen kasvuun ja suklaamestarilla on tällä hetkellä yli 1000 myyntipistettä 50 eri maassa. Se on yksi harvoista suklaatehtaista, joka valmistaa suklaan edelleen Belgiassa. Belgian kuninkaallisen hovin virallisena toimittajana, Neuhaus juhlii “praliinin” 100:nnetta vuosipäivää.